0

EEN LUXE HOTELKAMER IN UW EIGEN HUIS

ONTWERP EN AANPAK

In de lente van 2020 kwam een klant uit Amstelveen met de vraag of we ook 3D interieurontwerp voor hun zolder konden leveren.
Na een kennismaking met dit gezellige gezin van 5 werd al snel duidelijk dat de dochter van 14 jaar gebruik maakte van een saaie en ondergewaardeerde zolder. De wensen hebben we doorgenomen waarbij een tweede badkamer, een washok en een slaapkamer met hoogslaper als wens hoog op het wensenlijstje stond.

.
De ruime zolder gaf hier dan ook alle mogelijkheid toe om al deze wensen als interieurontwerper in vervulling te laten komen. De badkamer kreeg een ruime inloopdouche van (140x90cm) waar je onder een dakraam onder de sterren of blauwe hemel heerlijk kan douche. Daarnaast een inbouw toilet welke ook onder een dakraam geplaatst is. Een moderne wastafelmeubel met spiegelwand maakt de ruimte compleet.
Het dak heeft net als de zolder een punt dak gekregen als design feature maar ook gevoelsmatig meer ruimte geeft. Door aan de slaapkamer kant een grote dakkapel te plaatsen is de ruimte helemaal optimaal te gebruiken. De hoogslaper is natuurlijk geweldig voor de jeugdige gebruiker.

.
Heeft u ook een zolder zonder functie, of heeft u wensen die u graag op zolder wilt laten realiseren?
Bel ons dan nu en maak een vrijblijvende afspraak met onze interieurontwerper.

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

LUXE ZOLDER MET BADKAMER

zwart met wit wastafelmeubel
WASTAFELMEUBEL
WASTAFELMEUBEL
Ruime inloop douche met dakraam
DOUCHE ONDER EEN DAKRAAM
DOUCHE ONDER EEN DAKRAAM
Kinderkamer op zolder met hoogslaper
SLAAPKAMER MET HOOGSLAPER
SLAAPKAMER MET HOOGSLAPER
Hoogslaper onder puntdak
CHILLE OP HOOGTE
CHILLE OP HOOGTE
Wilt u ook een goed ontwerp voor uw verbouwing,
maak nu een afspraak en laat u overtuigen!