0

INTERIEUR- EN TUINONTWERPER ALEXANDER HAAL

VAN GRAFISCH TOT INTERIEUR- EN TUINONTWERP

Na heel wat jaren als grafisch ontwerper werkzaam te zijn geweest vroeg ik mij af waarin ik mezelf verder zou kunnen ontwikkelen. Al snel ontdekte ik de rode draad door mijn leven, namelijk; alles in en rond het huis.

Op jonge leeftijd maakte ik al het ontwerp voor de verbouwing van mijn ouderlijk huis. Ik volgde interieur trends en bezocht regelmatig meubelzaken. Maar ondanks dit overtuigende bewijs van mijn passie heb ik gekozen voor een grafische opleiding. In 2007 pakte ik deze passie weer op waarna ik heb besloten de opleiding Interieurontwerp en aansluitend Interieur styling gaan volgen. Sindsdien ben ik in opdracht tuin- en interieur ontwerpen gaan maken. Ik heb diverse tuinen ontworpen en in een aantal gevallen heb ik het timmerwerk voor mijn rekening genomen. Daarnaast ontwerp ik interieur aanpassingen van keuken tot woonkamer en van badkamer tot de gehele zolder.  Van ontwerp in 2- en 3D tot het maken van bijvoorbeeld maatwerk kasten.

In de afgelopen vier jaar heb ik ook diverse winkels ontworpen.

Momenteel zijn we bezig met het ontwerpen van een Tiny House concept welke duurzaam, snel te realiseren en hoogwaardig zal zijn. Hierover binnenkort meer.

Bel of mail ons gerust voor het plannen van een kennismakingsgesprek
AFSPRAAK MAKEN?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur of tuin, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs binnen een straal van 30 km vanaf Amstelveen voor een kennismaking en een informatief gesprek.

KENNISMAKING

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek overleggen we uw wensen en worden mogelijkheden bekeken, aansluitend krijgt u een offerte voor de te verwachten design kosten.

ONTWERPFASE 2/3D

Uw wensen worden verwerkt in een schetsvoorstel. Na goedkeuring zullen deze in een 2D en mits gewenst een 3D ontwerp verwerkt worden.

PRESENTATIE

U krijgt dit ontwerp in 2D voor de realisatie en 3D afbeeldingen zodat nu al het eindresultaat te zien zal zijn.

STYLING & BEGELEIDING

Wij kunnen ook de styling en de begeleiding voor uw project verzorgen.

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

TROTS OP

GARAGE MET RIETENDAK
GARAGE MET RIETENDAK
GARAGE MET RIETENDAK
Glas in staal deur en ramen
GLAS IN STAAL
GLAS IN STAAL
badkamerontwerp en styling
BADKAMER ALMERE
BADKAMER ALMERE
Luxe badkamer op zolder met velux dakramen
DOUCHE ONDER DE BLAUWE HEMEL
DOUCHE ONDER DE BLAUWE HEMEL