0

INTERIEUR- EN TUINONTWERPER ALEXANDER HAAL

VAN GRAFISCH TOT INTERIEUR- EN TUINONTWERP

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als grafisch ontwerper, begon ik me af te vragen waar ik me verder in kon ontwikkelen. Al snel ontdekte ik de rode draad in mijn leven: interieur- en exterieurontwerp.

Op jonge leeftijd tekende ik al het ontwerp voor de verbouwing van mijn ouderlijk huis. Hielp met het restylen van de woning en bracht ik graag bezoeken aan interieurwinkels om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ondanks deze overtuigende bewijzen van mijn passie koos ik in eerste instantie voor een grafische opleiding. In 2007 besloot ik echter mijn passie weer op te pakken en schreef ik me in voor de opleiding Interieurontwerp, gevolgd door Interieurstyling. Sindsdien werk ik op aanvraag aan het ontwerpen van tuinen en interieurs. Ik heb diverse tuinen vormgegeven en in sommige gevallen zelfs het timmerwerk verzorgd. Daarnaast ontwerp ik aanpassingen in interieurs, variërend van keukens tot woonkamers en van badkamers tot volledige zolders, en vertaal ik deze ontwerpen naar zowel 2D- als 3D-modellen. Ik ben tevens gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte kasten.

In de afgelopen jaren heb ik ook diverse winkels ontworpen, zowel in 2D als in 3D, die vervolgens tot leven zijn gebracht.

Bel of mail ons gerust voor het plannen van een kennismakingsgesprek
AFSPRAAK MAKEN?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur of tuin, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs binnen een straal van 30 km vanaf Amstelveen voor een kennismaking en een informatief gesprek.

KENNISMAKING

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek overleggen we uw wensen en worden mogelijkheden bekeken, aansluitend krijgt u een offerte voor de te verwachten design kosten.

ONTWERPFASE 2/3D

Uw wensen worden verwerkt in een schetsvoorstel. Na goedkeuring zullen deze in een 2D en mits gewenst een 3D ontwerp verwerkt worden.

PRESENTATIE

U krijgt dit ontwerp in 2D voor de realisatie en 3D afbeeldingen zodat nu al het eindresultaat te zien zal zijn.

STYLING & BEGELEIDING

Wij kunnen ook de styling en de begeleiding voor uw project verzorgen.

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

TROTS OP

GARAGE MET RIETENDAK
GARAGE MET RIETENDAK
GARAGE MET RIETENDAK
Glas in staal deur en ramen
GLAS IN STAAL
GLAS IN STAAL
badkamerontwerp en styling
BADKAMER ALMERE
BADKAMER ALMERE
Luxe badkamer op zolder met velux dakramen
DOUCHE ONDER DE BLAUWE HEMEL
DOUCHE ONDER DE BLAUWE HEMEL