0

INTERIEUR- EN TUINONTWERPER ALEXANDER HAAL

VAN GRAFISCH TOT INTERIEUR- EN TUINONTWERP

Na heel wat jaren als grafisch ontwerper werkzaam te zijn geweest vroeg ik mij af waarin ik mezelf verder zou kunnen ontwikkelen. Al snel ontdekte ik de rode draad door mijn leven, namelijk; alles in en rond het huis. Als jonge jongen was ik namelijk altijd bezig met het veranderen van mijn slaapkamer of was ik mijn moeder aan het helpen met het aanpassen van de woonkamer.

Toen ik elf was maakte ik het ontwerp voor de verbouwing van mijn ouderlijk huis welke ook uitgevoerd werd. Ik volgde interieur trends en bezocht regelmatig meubelzaken. Maar ondanks dit overtuigende bewijs van mijn passie heb ik gekozen voor een grafische opleiding. Tot ik in 2007 mijn eigen appartement kocht en hier 5 maanden lang elk vrije uurtje kon besteden en mijn interieur wensen kon realiseren. Dat ik hier meer mee wilde doen was duidelijk en heb ik besloten een opleiding gaan volgen.

Zo ben ik de opleiding Interieurontwerp en aansluitend Interieur styling gaan volgen. In de zomer van 2014 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK onder de naam Alexander Haal | interior & garden. Sinds dat moment ben ik in opdracht tuin- en interieur aanpassingen gaan ontwerpen. Ik heb diverse tuinen ontworpen en in een aantal gevallen heb ik het timmerwerk voor mijn rekening genomen. Daarnaast ontwerp ik interieur aanpassingen van keuken tot woonkamer en van badkamer tot de gehele zolder. Van ontwerp in 2- en 3D tot het maken van bijvoorbeeld maatwerk kasten.

In de afgelopen drie jaar ben ik ook voor Seal & Go werkzaam geweest waar ik vier winkels in Europa, drie in Maleisië en drie in Cambodja heb ontworpen.

Momenteel zijn we bezig met het ontwerpen van een Tiny House concept welke duurzaam, snel te realiseren en hoogwaardig zal zijn. Hierover binnenkort meer.

MIJN MOTTO: DE OPDRACHT IS PAS GESLAAGD
ALS IK U VERRAST HEB EN KEUZE STRESS ONTNOMEN HEB.
AFSPRAAK MAKEN?

Woont u in of binnen een straal van 30 km van Amstelveen dan kom ik na een eerste online kennismaking graag langs voor een intake.
Hierbij bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. In verband met het Corona virus houden we daarbij de 1.5 meter afstand en schudden geen handen.
Geen van de aanwezige personen hebben de symptomen van het virus of zijn op dat moment in quarantaine.

KENNISMAKING

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek overleggen we uw wensen en worden mogelijkheden bekeken, aansluitend krijgt u een offerte voor de te verwachten design kosten.

ONTWERPFASE 2/3D

Uw wensen worden verwerkt in een schetsvoorstel. Na goedkeuring zullen deze in een 2- en 3D ontwerp verwerkt worden.

PRESENTATIE

U krijgt dit ontwerp in 2D voor de realisatie en 3D afbeeldingen zodat nu al het eindresultaat te zien zal zijn.

STYLING & BEGELEIDING

Wij kunnen ook de styling en de begeleiding voor uw project verzorgen.

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

TROTS OP

All
table design made by Alexander Haal
EIGEN ONTWERP EETTAFEL
EIGEN ONTWERP EETTAFEL
tuinstoel ontwerp van Alexander Haal
EIGEN ONTWERP TUINSTOEL
EIGEN ONTWERP TUINSTOEL
Shop design Seal and go Malaysia
SEAL & GO WINKEL MALEISIE
SEAL & GO WINKEL MALEISIE
tuinontwerp Den Haag
TUINONTWERP DEN HAAG
TUINONTWERP DEN HAAG
Weg met die keuze stress,
Maak nu een afspraak en laat u overtuigen!