0

ONTWERP EN AANPAK

Met trots presenteren wij het organisch vormgegeven tuinontwerp dat wij speciaal hebben gecreëerd voor een klant in Weespersluis. Het ontwerp is doordrenkt met natuurlijke elementen en functionaliteit, met oog voor detail en esthetiek.

Een opvallend kenmerk van deze tuin is de prachtige steiger aan het water, die niet alleen dient als een sereen rustpunt, maar ook als een verlengstuk van de leefruimte. Langs het pad dat naar de steiger leidt, pronken drie gracieuze bogen als eyecatchers, die een charmante en uitnodigende sfeer creëren.

Een pergola met een comfortabele zithoek biedt een heerlijke plek om te ontspannen, omringd door de weelderige groenheid van kleurrijke beplanting. In de avond komt de tuin tot leven dankzij de subtiele in-lite verlichting, die de contouren van de tuin op een sfeervolle wijze accentueert.

Het gazon, afgewisseld met een rond terras van kiezels en een elegante ronde eettafel, vormt een uitnodigende plek voor gezellige bijeenkomsten en heerlijke maaltijden te midden van de natuur. De catalpa bolbomen zweven boven een beukhaag en dienen als een prachtige afscheiding naar het water, waardoor privacy en elegantie hand in hand gaan.

Op het hoofdterras bevindt zich een comfortabele zithoek met een vuurtafel, die de tuin een warme en uitnodigende ambiance geeft. Daarnaast hebben we naast de woning een extra ruimte gecreëerd, perfect voor een koffiepauze of als ontspanningsplek.

Dit unieke tuinontwerp draagt de signatuur van Alexander Haal | Interieur & Tuin en weerspiegelt onze passie voor het creëren van evenwichtige en sfeervolle leefomgevingen. Het samenspel van natuurlijke elementen, doordachte indeling en hoogwaardige materialen maakt deze tuin tot een waarlijk meesterwerk.

Wij hopen dat deze tuinontwerpervaring een verrijking zal zijn voor het leven van onze gewaardeerde klant in Weespersluis en kijken ernaar uit om nog vele dromen om te zetten in prachtige tuinrealiteit. Tuin na tuin streven wij ernaar om uw leefomgeving te transformeren in een oase van schoonheid en rust.

REVIEW VAN DE OPDRACHTGEVER

Op voorhand was ik wat terughoudend om een tuinarchitect in te schakelen. Via een collega getipt op Alexander Haal met de referentie dat Alexander goed werk levert voor een goede prijs. Aan deze verwachting werd volledig aan voldaan. Alexander kon obv de input van mij en van mijn vrouw een ontwerp voor onze tuin in Weespersluis maken wat we zelf niet hadden gekund. Stijlvol. Smaakvol. Daarbij begeleid Alexander het proces ook op een prettige wijze.

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

ORGANISCHE SFEERVOLLE TUIN

Voortuin met parkeerplaats en bloedborders
VOORTUIN
VOORTUIN
pergola van douglas hout met bloemborders en gras
PERGOLA EN EETPLEK
PERGOLA EN EETPLEK
Organisch tuinontwerp bij avondlicht
GENIETEN VAN DE TUIN IN AVONDLICHT
GENIETEN VAN DE TUIN IN AVONDLICHT
tuinontwerp met verlichting
GENIETEN DAG EN NACHT
GENIETEN DAG EN NACHT