0

TUINONTWERP ASSENDELFT

ONTWERP EN AANPAK

Om u zoveel mogelijk te laten zien van ons werk, maken we voordat de tekst geschreven is de pagina's al aan. Zodat u nu al kunt zien wat wij zoal ontwerpen. Als de tekst geschreven is, wordt deze toegevoegd.
-
In order to show you as much as possible, we have already created the pages including the images. When the text is written it will be added. Just like the review of the client. Thank you for your patience.

REVIEW VAN DE OPDRACHTGEVER

Tuinontwerp & timmerwerk

Nadat we onze sleutel kregen van ons nieuwbouwhuis hebben we ons vol op onze nieuwe woning gestort. Voor wat betreft de tuin wilden we geen recht toe recht aan tuin, maar een originele tuin. Daarbij hadden we een heel pakket aan eisen, echter niet zoveel ruimte. Alexander heeft onze wensen in kaart gebracht en is aan de slag gegaan om een tuinontwerp te maken op basis van onze wensen. Hier kwam een heel mooi ontwerp uit en na wat kleine aanpassingen kon Alexander het ideale ontwerp voor onze tuin maken. Daarnaast heeft Alexander ook nog het tuinpad (wat een flinke uitdaging was) en de pergola bedacht en gebouwd. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat en krijgen veel complimenten van onze vrienden en buren. De tuin is een gezellige en knusse plek geworden waar ruimte is om te loungen, te eten (BBQ'en) en voor ons zoontje om te spelen.

Ruben & Fonna

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

WELKOM IN DE TUIN

Kunstgras in een moderne tuin
PERGOLA VAN DOUGLASHOUT
PERGOLA VAN DOUGLASHOUT
tuin met de juiste zichtlijnen
KUNSTGRAS MET LEIBOMEN
KUNSTGRAS MET LEIBOMEN
zithoek tuinset assendelft
HARTHOUTEN PAD IN 2 DELEN
HARTHOUTEN PAD IN 2 DELEN
tuinset in hoekopstelling
UITZICHT OP DE ZITHOEK
UITZICHT OP DE ZITHOEK
Wilt u ook een goed ontwerp voor uw tuin,
maak nu een afspraak en laat u overtuigen!