0

TUINONTWERP NIEUWVEEN

ONTWERP EN AANPAK

Om u zoveel mogelijk te laten zien van ons werk, maken we voordat de tekst geschreven is de pagina's al aan. Zodat u nu al kunt zien wat wij zoal ontwerpen. Als de tekst geschreven is, wordt deze toegevoegd.
-
In order to show you as much as possible, we have already created the pages including the images. When the text is written it will be added. Just like the review of the client. Thank you for your patience.

REVIEW VAN DE OPDRACHTGEVER

Tuinontwerp & Aanleg

Dit jaar hebben wij samen ons eerste huis gekocht. Een nieuwbouwhuis, dus we konden alles inrichten naar onze smaak. We hebben veel gebruik gemaakt van Pinterest om onze smaak te bepalen en zo kwamen we ook veel tuinen tegen die ons erg aanspraken. We wilden graag een speelse tuin met veel verschillende elementen waar toch ook veel groen in zit. Uiteindelijk kwamen we een foto van een tuin tegen die ons zo erg aansprak dat we eigenlijk precies die tuin wilden realiseren. We klikten door naar de website van Alexander Haal en het bleek dat zijn bedrijf maar 20 km van ons vandaan zat. We hebben gelijk een afspraak gemaakt om de mogelijkheden door te spreken. Het was een hele fijne kennismaking waarbij we al onze wensen konden voorleggen en waarbij Alexander ook met veel ideeën en opties kwam. Het fijne was ook dat we bij de offerte een aantal 3D tekeningen kregen zodat we gelijk een beeld kregen hoe de tuin er uit zou komen te zien. Natuurlijk hebben we er voor gekozen om deze tuin te realiseren en we zijn onwijs blij met het resultaat. Hendriks hoveniers heeft het werk echt heel netjes uitgevoerd en kwam ook steeds met nieuwe ideeën en inbreng. Ook hij is vooraf een aantal keer langs geweest om de tuin te bekijken en alles door te spreken. Dit gaf ons een goed gevoel. Als er iets in de tuin aangepast moest worden kwamen ze het ook eerst netjes met ons overleggen. Veel aandacht en zorg voor het ontwerp en uitvoering van de tuin!

We zijn heel blij met het resultaat van onze tuin en hopen er straks in het voorjaar heerlijk van te kunnen gaan genieten!

Lisanne en Pim Janmaat

KLIK OP HET VERGROOTGLAS

WELKOM IN DE TUIN

Kleine moderne tuin
GENIETEN IN EIGEN TUIN
GENIETEN IN EIGEN TUIN
Douglas pergola op betonpoeren
BORDERBAK MET BEPLANTING
BORDERBAK MET BEPLANTING
eettafel onder pergola
HEERLIJK TAFELEN
HEERLIJK TAFELEN
Alexander Haal | interieur en tuin
Alexander Haal
Alexander Haal
Wilt u ook een goed ontwerp voor uw tuin,
maak nu een afspraak en laat u overtuigen!